Sokol basic military paket

Ovaj paket preporučamo ekipama koje su vođene adrenalinom i ne predaju se olako.

Svladajte za početak military  prepreke koje će vas dobro zagrijati za ono što vas dalje čeka.

Odjenite našu odoru i pretvorite se u vojnika na jedan dan, te probajte kombinacijom inteligencije i timskog rada svladati protivničku ekipu igrajući paintball na našem poligonu „Ličko selo“.

Nakon što ste ispucali svoje kuglice, ali i višak energije, nastavite gađati u različite mete, pa neka se vidi tko ima „oko sokolovo“ i čija ruka je mirnija.

Na kraju bi valjalo i predahnuti, zar ne? Naše boćalište je idealno mjesto za to. Zaigrajte s ekipom popularne boće i uz čašicu smijeha i razgovora uživajte u prirodi našeg imanja.

Target Show Paket

Ako vas je ekipa zadirkivala da niste dovoljno jaki i brzi na paintballu, onda je vrijeme za malu sportsku osvetu. Ovaj paket Vam pruža aktivnosti u kojoj mogu doći do izražaja vaša staloženost, oštar vid, mirna ruka te preciznost.

Duel malim sjekirama je savršena kombinacija tehnike i smirenosti, a jednom kad zaigrate ovu igru, jamčimo Vam se nećete htjeti zaustaviti. Tim koji zaigra luk i strijelu vratit će se u doba kada su luk i strijela bili jedini alat za preživljavanje (i shvatiti koliko je to teško 😊).

Jedan od najnapetijih streljačkih duela je onaj sa zračnom puškom. Svakim pogotkom dobit ćete neodoljivu želju gađati opet u metu i biti sve precizniji.

Timska olimipijada paket

U ovoj Olimpijadi zaigravši ljudski stolni nogomet i sami postajete figurica u igri. Fiksiranjem ruku na drvenu prečku do izražaja dolaze oni bržih nogu.

Ovu igru mogu igrati svi uzrasti, te je vrlo zabavna i energična. Također smo se pobrinuli da Vam donesemo dašak nekih starih vremena kada nije bilo šarolikih igara kao danas, pa su se na repertoaru našle i viseća kuglana, igra-veliki mlin bake Anice, potezanje konopa, te skakanje u jutenim vrećama. Ovaj paket je kao stvoren za teambuildinge, te jačanje povezanosti i timskog duha za sve teške poslovne i druge zadaće koje se stavljaju pred tim.

AKTIVNOSTI