Školski izleti

“Igra izvire iz djece kao vrelo iz brijega.” -rekao je davno Miroslav Krleža.

Stoga smo smatrali da bi bilo u redu ponuditi nešto i našim školarcima 😊

Draga djeco i mi smo nekada išli u školu i nije nam baš bila najzabavnija mora se priznati. Zato Vam dajemo priliku da na trenutak zbrišete od svojih obaveza i da se na jedan dan u prirodi „ispucate“ igrajući paintball sa sasvim bezopasnim kuglicama.

Zaigrajte i druge igre poput ljudskog stolnog nogometa u kojem ste UPRAVO VI FIGURICA, duel airsoft puškom i pištoljem, a tu je još i skakanje u jutenim vrećama, potezanje konopa, viseća kuglana, igra- Veliki mlin bake Anice, te druge igre i mozgalice.

Nakon igre, bilo bi red nešto pojesti i popiti. I to je moguće uz naš roštilj. Možete ispeći sami svoj ručak ili brigu o tome prepustiti nama i klopa je zagarantirana.

Okusite spoj timske igre, svježeg ličkog zraka i navale adrenalina, a mi Vam jamčimo da nećete požaliti što ste došli.

AKTIVNOSTI

Napomena

Dragi naši školarci! Nemojte se ljutiti na nas ali, morate nam biti stariji od 14 godina i potreban nam je pristanak Vaših roditelja za dolazak na naše imanje, te sudjelovanje u igrama, kao i korištenju fotografija i audio zapisa u promotivne svrhe, tj. objavljivanju istih na našoj web stranici i društvenim mrežama (FB i IG).

Jedina aktivnost u koju Vas ne smijemo uključiti je Target show aktivnost u kojoj se koriste sjekire, streljački, te streličarski alati. Kao imanje, smatramo te aktivnosti neprimjerenima za igru u Vašoj dobi, te nastojimo također prevenirati ozljede koje su moguće prilikom igranja istih.